Tetőjavítás

Budapesten, vagy Pest megyében keres szakembert? Akkor a legjobb helyen jár!

Talán nem is gondolnánk, de a téli időszakban érzett hőveszteség a házban lehet a tető hibája is, de például a korszerűtlen, hibás tető tehet arról is, ha nyáron fullasztónak érezzük a házat. Azok a házak, amelyeket a ’90-es évek előtt építettek sok mindenben felújítást igényelnének – így van ez a tetővel is. Sokan azonban inkább halogatják ezt, hiszen amíg látványra megfelelőnek és problémamentesnek tűnik a ház és nincs sok felesleges pénzük, addig inkább nem nyúlnak hozzá. Pedig ha tudnák, hogy egy egyszerű tetőjavítás, a tető korszerűsítése hosszú távon mennyit spórolna meg nekik, akkor bizony gondolkodás nélkül ebbe fektetnék a pénzüket. De nézzük, hogy hogyan is hozza vissza a tetőjavítás a belefektetett összeget.

A legtöbb helyen a tető hőszigetelés az, ami a problémát okozza. A legrégebbi tetőknél nincs is hőszigetelés, az elavultaknak felújításra van szükségük, hogy újra el tudják látni feladatukat, a régiekbe pedig jó lehet beépíteni, hiszen ezzel télen spórolhatunk a fűtésszámlán, nyáron pedig az áramon, ha nem kell annyit a légkondicionálót működtetni. A tető szigetelését tehát azért fontos megoldani, hogy ezzel ne veszítsünk energiát.

Ha a tetőszerkezet javítására, tetőfedésre, vagy a tető szigetelésére van szükség, akkor keressen minket bátran! Állunk rendelkezésére Budapesten és Pest megye teljes területén.

A tetőjavítás, tetőfedés szolgáltatáshoz tartozik a légmentesítés megoldása is, amely a nyári időben engedi a szellőztetést, de télen sem engedi bepenészedni a tetőteret. Ez a probléma úgy oldható meg, ha a hőhidat megszüntetjük – a hőhíd az a része a tetőnek, ahol a különböző anyagú részek találkoznak.

Láthatjuk, hogy a tetőszerkezet javítása nem csak azért fontos, hogy a tető esztétikus legyen, hanem hogy ezzel energiát spóroljunk meg, hogy kevesebb legyen a fűtés és a villanyszámla, de egészségügyi szempontból is lényeges a tetőjavítás, hiszen a penész rossz hatással van az egészségre, és a lehetséges balesetektől is úgy óvhatjuk meg magunkat, ha a tető a megfelelő biztonságot kínálja.

Ingyenes árajánlatkérés