Lapostető szigetelés

Cégünk egyaránt vállalja új lapostetők készítését és régi tetők felújítását, hő és csapadékvíz elleni szigetelését. A megfelelő szigetelőanyagok kiválasztása fontos feladat, mert az anyagok az esetek többségében számottevően különböznek egymástól. Mindegyik esetben fontos a tetőfelület gondos megtisztítása, a páraszellőzők beépítése, a bitumenes lemez szakszerű ráolvasztása a palatető vagy lapostető felületére, mert csak az aprólékos, gondos palatető vagy lapostető felújítás biztosítja a megfelelő vízszigetelést és hőszigetelést. A bitumenes lemezeket lángolvasztásos módszerrel, vagy öntapadó lemezekkel rögzítjük.

A lapostető vízszigetelés, javítása egy nagy tapasztalatot igénylő munka, mindenképpen olyanra bízza, aki garanciát is tud vállalni a munkájára!

A lapostető szigetelésének fontossága

A különböző épülettípusoknál egyre elterjedtebb a lapostető alkalmazása. Kisebb üzlethelységek, társasházak, garázsok és melléképületek, de akár családi házak sűrűn választott tetőtípusa ez. Ugyanúgy, mint egy cseréptetőnél, itt is szükséges a hő- és vízszigetelés, de a gyakorlatban itt ez másképp valósul meg.

Mivel a sátortetőkkel ellentétben a lapostetőkről nem folyik le a víz olyan egyszerűen, így a szigetelés szerepe is megnő, ugyanis egy rossz szigetelés beázáshoz és a hőtartóképesség rohamos csökkenéséhez vezet.

Lapostető javítás, lapostető felújítás és lapostető szigetelés esetén számíthatnak ránk! Forduljanak hozzánk bizalommal!

Ingyenes árajánlatkérés