Eresztakarítás

Az ereszcsatorna tisztítása számos problémát megakadályozhat, ezért érdemes időről-időre gondoskodnunk róla otthonunkban. A csapadékelvezető rendszert érdemes időnként átvizsgálni, mielőtt elindul egy korróziós folyamat.

Lássuk, milyen hatások is érhetik az ereszt, ami további problémák kialakulásához vezethet!

A fém ereszcsatornában egy idő múlva gondot okozhat a savas eső, madárürülék, a hulló falevelek, a tetőből kioldódó vegyszerek. Ennek következtében a bevonat sérül és a hordozóréteg korróziója következhet be, mellyel a csöpögés elindulhat. Lassan folyás lehet a csöpögésből, ami a falszerkezetek állagát rongálja.

Az olyan épületeknél, ahol sok fa található, gondosan ki kell tisztítani az ereszhálózatot, lehetőleg minden évben. A  lehulló levelek akadályoztatják a vízelvezetést és a vízmennyiség, ami lefolyna, elakad vagy csak részben tud távozni. A víz utat tör magának, az ereszcsatorna oldalán lefolyik vagy megreked és ez nagy terhet jelent az egész rendszerre nézve.

A rendszeres ereszcsatorna tisztítással elkerülhető a korróziós folyamat! Előzze meg a bajt, keressen fel megadott elérhetőségeimen és profi ereszcsatorna tisztítást végzek! 

Ingyenes árajánlatkérés