Cserépfedés

Az ácsszerkezet képzi a tető alapját, hiszen erre épül fel. A téli hóeséses időszakban a tetőnek nagymértékű terheléssel kell szembenéznie a saját súlyán felül, így talán az egyik legfontosabb tulajdonsága az erős szerkezet.

Általában fából készül, amit a rovarvédelem miatt vegyszerekkel kezelnek. Ez korlátozott tűzállóságot is biztosít. A szerkezet pontosságára Cégünk különösen ügyel.

A cseréptetők életkora (a cserép- és a kiegészítő szerkezetek minőségétől függően) átlagosan 30-100 év között mozog . Általános probléma, hogy a cserepek ahogy öregszenek, egyre porózussá válnak és idővel szétfagynak. Először csak a cserepek sarkai válnak le, majd hossz- vagy keresztirányú repedések jelennek meg. A sérült, repedt cserepeken keresztül a csapadék bekerül a héjazat alá. “Szerencsés” esetben csak a fa tetőszerkezet ázik, ill. a padlásra csepeg be az eső, de tetőtér beépítés esetén a beázás súlyos károkat is okozhat,de olyan is van hogy a födém át ázik és megjelenik a mennyezeten!

Bízza profikra a cserépfedést!

Nem árulunk el újdonságot, ha azt mondjuk, hogy a cserép a legelterjedtebb tetőfedő elem a világon. Ennek oka, hogy ellenálló a környezeti viszontagságokkal szemben, valamint kiváló szigetelő és folyadéktartó képessége van. Továbbá a különböző tetőcserép típusok könnyen hozzáférhetőek bárki számára, illetve a hibás vagy megrongálódott darabokat könnyű pótolni anélkül, hogy az egész tetőt újra kéne burkolni.

Cserépfedést alkalmazhatunk egyszerű javítás vagy teljes újra cserepezés alkalmával is. Fontos tényező, hogy a tetőre kerülő cserepek minőségi darabok legyenek, mivel csak így garantálható a hosszú távon is megbízható cserépfedés. A másik, és talán a legfontosabb szempont viszont az, hogy minden esetben bízzuk tapasztalt szakemberre a munkát, mivel a jó minőségű cserép és a strapabíró tartó elemek csak így tudják a kívánt hatást nyújtani!

Ha minőségi és hosszú éveken át is megbízható cserépfedésre vágyik, akkor nyugodtan bízza rám a munkát! Többéves tapasztalattal rendelkezem a tetőfedés legtöbb területén, így biztos lehet benne, hogy az elkészült cserépfedéssel maradéktalanul elégedett lesz!

Ingyenes árajánlatkérés