Beázás elhárítás

Minden háztulajdonos számára kiemelkedően fontos a tető szerkezetének állapota. Ennek kifogástalan minőségét viszont csak rendszeres ellenőrzéssel, és a keletkezett hibák azonnali kijavításával, az esetleges tetőbeázás javításával, a beázás azonnali elhárításával tudjuk biztosítani. Ennek hiányában a tetőburkolat hézagjain becsurog az esővíz, ami beázásokat okoz a födémen.

A tetőbeázás megszüntetése nagy szakértelmet igényel, ha nem hozzáértő végzi el a beázás elhárítását, akkor rövid időben belül újra gondjai lehetnek. Mindenképpen olyan embert bízzon meg a tetőbeázás javításával, aki garanciát is vállal a munkájára!

Tetőbeázást elhárító ügyelet: 06 70 674 8481

A mostanában sajnos igen gyakori özönvíz szerű esőzések és heves szélrohamok is okozhatnak sérüléseket a tető szerkezetében. Az ilyen komolyabb viharok után mindenképpen érdemes átvizsgálni a régi tetőhéjalásokat, mert a kisebb hibákat ilyenkor még könnyen, és olcsón ki lehet javíttatni. Ha már nagyobb felületen találunk törött cserepeket, akkor az már egy drágább beavatkozást igényel, de a sérült rész “kifoltozásával” még így is meg lehet előzni a nagyobb hibákat, beázásokat.

Ha a beázás elhárítása, megszüntetése nem várhat tovább, akkor keressen minket bátran Budapesten és Pest megye egész területén, szívesen segítünk!

Tetőbeázás megszüntetése gyorsan, kedvező áron, garanciával, hívjon minket most!

Ingyenes árajánlatkérés