Bádogos munkák

Lemezfedések készítése gyorsan, egyszerűen. Világító ablakok, ablakpárkányok, falszegélyek, kémények, lefolyók, csatornák, vápák, vízgyűjtők, hattyúnyak, kiköpők, orom-, és ereszszegélyek, hajlatbádogok, szegletdíszek, tetőkibúvók, véglemezek és egyéb bádogos szerkezetek szakszerű javítása, új szerkezetek kialakítása, legyártása és villámgyors beépítése Budapesten és Pest megye teljes területén.

Mivel foglalkozik, milyen munkákat vállal egy bádogos?

A köztudatban az él, hogy a bádogos az a szakember, aki a tetőkön elkészíti a bádogborítást, ereszcsatornát, vízlevezető csövet. Mindez valóban helyes, azonban a bádogos munkája, feladata ennél sokrétűbb.

 Bádogos felhívása most: 06 70 674 8481

A bádogosnak a kivitelezés mellett vázlatot szükséges készítenie, amely a megrendelő tájékoztatására szolgál, emellett az anyagbeszerzéssel kapcsolatos teendőket is neki kell ellátnia. A bádogos munkák köré tartozik a fémtető, fémhomlokzat, esővíz-levezető és szellőzés-technikai berendezések csöveinek és csatornáinak elkészítése, valamint a csővezetékek és tartóállványok borítása. Emellett a bádogos különféle háztartási eszközök és használati tárgyak készítését is szokta vállalni. A bádogos munkahelyét tehát nem csak az építkezés jelenti, hanem a saját műhelye is. Sőt, amit lehet, azt ott készít el, hiszen a műhely sokkal nyugodtabb körülményt biztosít.

Ha Ön is egy sokéves tapasztalattal rendelkező bádogost keres Budapesten vagy Pest megyében, akinek a neve garancia a minőségre, akkor a legjobb helyen jár! Bátran lépjen velem kapcsolatba a honlapon feltüntetett elérhetőségeimen!

Ingyenes árajánlatkérés